Orez cu aripioare rumene

de Constelatialeu in Pui, 19 Noi 2013 | 3535 vizualizari

 

Eu as fi mancat o ciulama,dar lui Leone nu-i place asa ca am facut ce-i place lui......ma enerveaza sa fac mancare separat,asa ca cedez eu....

 

INGREDIENTE

  • 250 g orez cu bobul lung prefiert de la Panzzani
  • 10 fire de ceapa verde ( din gradina mamei)
  • 2 ardei
  • 150 g baby morcov
  • 10 aripioare
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu aripioare rumene:

Spalam si curatam aripioarele si le punem la fiert cu putina sare. Le fierbem cca 25 minute.

Separat taiem ceapa, morcovul si ardeiul si le calim pana se inmoaie. Spalam orezul si il punem intr-un vas de yena, acoperim cu zeama de la aripioare, adaugam si legumele si lasam la fiert cca 30 minute. Potrivim de sare si piper.

Aripioarele le punem in tuci cu ulei bine incins si le rumenim pe ambele parti.

Usor de facut,repede si gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu aripioare rumene" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe dezosate si orez cu legume